Moje Genius Loci

Moje Genius Loci

sobota 2. srpna 2014

Středa

Středa nám utekla jako voda. Sice jsme vstávaly poměrně brzy, ale než jsme posnídaly zatáhlo se a začalo pršet. No jasně, mám dovolenou tak co by nelilo.Ale potom jsme zkonstatovaly, že když na nás neprší a venku není až taková zima, tak že se vlastně ani moc neděje. Knihu do ruky, v mém případě i háček a pěkně se uvelebit v křesílku. Jo to by šlo. I počasí když vidělo že jsme se deštěm nenechaly rozházet se umoudřilo a občas na nás z pod mraků vykouklo i sluníčko. Nad chatou si někdo ohradil pole a dal si tam kozy a ovce.
A ta jedna tam bečela celé odpoledne. Když jsme se tam šly podívat, zjistily jsme, že jak byla potvora mlsná, prostrčila hlavu okem plotu a nemohla se dostat zpátky. Tak jsme šly za sousedem jestli neví co s ní. Naštěstí věděl, plot přelezl a tu chudinku ubečenou vysvobodil. To, že byl plot pod proudem ( naštěstí vypnutým ) jsme zjistili až posléze. No křísit ještě souseda tak to opravdu nic moc. Ale všechno dobře dopadlo. K večeru přijela další kamarádka s přítelem a tak se jedlo, pilo a hodovalo až do půl jedenácté.


Snídaně v klidu a pohodě.



 A tady už relax s knížkou a háčkem.



I motýlek se na nás přiletěl podívat jak se povalujeme v křesílku


Na oběd jsme si dojely do vedlejší vsi. Mrkev s bramborem, to já můžu


Jo to by nám šlo............. hlavně že člověk nemusí vařit


A po obědě zmrzlina, výborná vanilková


A sem jsme jezdily na oběd


Uvězněná ovce byla tak ráda když jí soused vysvobodil, že už se pomalu nehnula z místa .... snad aby se zase někde nezahákla.

A to je z našeho středečního povalování vše.
Mějte krásný slunečný den.
vaše EvaLuna






1 komentář:

  1. Mrkev s bramborem nemusim, ale zmrzlinu jo, třeba třikrát denně:-)))

    OdpovědětVymazat