Vypadal jednoduše. Tak jsem se do milého chleba dnes pustila, abych ho vyzkoušela kdybych někdy náhodou potřebovala něco ke grilovanému masíčku nebo jen tak pro návštěvu něco na uždibování.
A musím říct, sice časově náročné, protože se těsto dává 2x kynout, ale myslím, že to stojí za to.
Chleba voní po celém bytě. A supi krouží kolem a čekají až trochu vychladne, aby si mohli utrhnout.
http://www.laskominyodmaryny.cz/2014/01/trhaci-chleba-se-syrem-cesnekem.html
Velký dík Maryně za její skvělý blog.
A to je dnes vše.
Přeji vám všem pěkný zbytek úterního večera
EvaLuna
Znám recept na sladkou tvarohovou trhací buchtu .... takže to " ke grilovanému masíčku" jsem četla třikrát a kroutila hlavou:-))))
OdpovědětVymazatNa konci mi to jasně došlo... supr, slanou variantu si taky píšu:-)
Slaná varianta je skvělá záležitost. Její chuť tak trochu připomíná bramborovou buchtu
Vymazat