Moje Genius Loci

Moje Genius Loci

neděle 6. prosince 2015

Děvčátko - vánoční příběh

Včera jsme si udělaly výlet do matičky Prahy do divadla STUDIO DVA na muzikál

DĚVČÁTKO - VÁNOČNÍ PŘÍBĚH

 a musím říct, že jsme skutečně neprohloupily. Nádherný příběh o chudém děvčátku prodávajícím sirky na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena. V tomto divadle jsem byla poprvé a doufám, že určitě ne naposledy.
Samotné představení, ve kterém excelovali všichni účinkující, bylo nádherné. Živý orchestr podtrhl a umocnil hloubku celého vánočního příběhu, krásné kostýmy a hlavně nádherné písničky, které celý příběh posunuly hodně, hodně vysoko.



Nechyběla ani kulturní vložka ve formě rodiny se dvěma malými dětmi a hlavně holčička, které mohlo být asi 7 let nás občas všechny pobavila nějakou hláškou ve stylu mami a oni moc nemluví, oni skoro pořád jenom zpívají nebo proč je tam pořád taková tma ? Jo aha ono je to asi večer, viď ?


zdroj google

zdroj google
zdroj google
zdroj google


zdroj google


zdroj google

zdroj google


Po představení jsme ještě letem světem prošly Václavské náměstí, potkaly nějaké Mikuláše, čerty a anděly a potom zpátky na metro a návštěva IKEY. Tam proběhla kávička s dortíkem, nákup nějakých maličkostí a hurá zpátky domů.
Musím říct, že jsme si to včera všechny v tom předvánočním shonu pěkně užily. Občas totiž není na škodu trošku zvolnit ........ a užít si den s osobami vám milými

a tady je odkaz na dvě z těch úžasných písniček, které uměly chytit za srdíčko

https://www.youtube.com/watch?v=dPoQjAHpYAc
https://www.youtube.com/watch?v=K9_r8VsCj6s

všechny vás zdravím
vaše EvaLuna



Žádné komentáře:

Okomentovat