Moje Genius Loci

Moje Genius Loci

neděle 22. ledna 2017

Čas letí rychlostí světla

a já najednou zjišťuji, že už jsem tady pěknou chvíli nebyla.
Ale napřed bych vám mé milé blogerky chtěla popřát do nového roku 2017 hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Myslím, že všechna tato přání jsou důležitá a není to jen taková obyčejná fráze. A čím je člověk starší, tím víc si uvědomuje tuto pravdu. Alespoň já to tak mám určitě.
Vánoční svátky byly fajn, i když byly kratší než obvykle. Ale Ježíšek mi nadělil nějaké knížky a musím mu moc poděkovat, protože se mi trefil do vkusu. A protože jsem o svátcích a i po nich četla a četla, musela jsem do knihovny. Venku je totiž zima a já zimu nesnáším, jako že fakt ne. Ráno stát u zamrzlého auta a doufat, že ho nastartuji a potom ho buď ometám od sněhu nebo škrabu zamrzlá skla to není úplně top v mých oblíbených činnostech. Navíc byl teď u nás docela mráz, a když mi teploměr v autě ukazovat některé dny až - 16 stupňů opravdu jsem nehýřila optimismem. Jak já už se těším na JARO !!! V knihovně jsem si zamluvila třetí díl od Daryndy Jones - Třetí hrob přímo před nosem a opět jsem se skvěle bavila. Stará, pardon mladá Charlie mě opět nezklamala a celou knihu mě bavila svými skvělými hláškami. V listopadu vyšel další, již v pořadí čtvrtý díl, ale na ten si musím bohužel ještě počkat. A protože knížek jsem si půjčila docela hodně, budu vás teď asi nějaký čas oblažovat tím, co momentálně čtu. Kdybych tolik času co strávím u knížek věnovala angličtině, mluvím už plynně...........




Notice:
Vstupte do světa soukromé vyšetřovatelky z Nového Mexika se specializací na paranormální jevy. "Smrtka" Charlie Davidsonová se vrací! A lije do sebe černé kafe, protože kdykoli zavře oči, vidí jeho - Reyese Farrowa, napůl člověka, napůl supermodela, a navrch ještě Satanova syna! Uvěznila ho sice na věčnost ve fyzickém těle, ale tak snadné to zase nebude. Teď musí vyřešit případ nezvěstné manželky, poradit si s egocentrickým doktůrkem, uklidnit svého ustaraného tatínka a vypořádat se s gangem motorkářů. 

A to je zase vše
Všechny vás zdravím
vaše EvaLuna